Welkom bij de digitale showroom van Ooit Ontworpen. 

Wie: Bas Golbach

Wat: Ondernemer in de aankoop en verkoop van goede, bijzondere en ongewone woonaccessoires

Waar:  Utrecht / Zuilen aan de Vecht vintamersfoort.nl

Wanneer:  woensdag t/m zaterdag bij vintamersfoort.nl . Niet alles staat in Amersfoort een deel van mijn collectie staat ook in Utrecht. Informeer waar het staat. De collectie wisselt af en toe tussen Amersfoort en Utrecht.

Ivm COVID 19 is het rondsnuffelen in mijn eigen loods momenteel echt niet mogelijk maar is er iets van je gading en wat je wilt zien : mail me, we maken een afspraak en ik het zet het voor je klaar. Je kan het dan op je gemak bekijken. Meerdere artikelen bekijken? Geen probleem. Vraag….. 

Waarom: Mijn motto is “minder is meer” en iets wat goed is, gaat lang mee. Ik vind het gewoon leuk om oude gebruiksartikelen op te kopen en indien noodzakelijk op te knappen en deze artikelen dan weer een nieuwe plek te geven in je interieur. Ik gooi niet weg, maar ik ga, indien ik het echt nodig vind: schuren, lakken, plakken, spuiten en herstellen zodat al mijn gevonden artikelen weer een nieuw thuis zullen vinden. 

En het is een voordeel dat ik goed ben in het weer mooi maken, repareren en herstellen van jaren 50 60 70 artikelen zodat het nog eens 50 jaar mee. Wat is er nu mooier om deze expertise dusdanig in te zetten om reductie van afvalstromen te beperken?

Ik vind het het mooiste resultaat voor onze planeet en de samenleving.

Kom er nog maar eens om vandaag de dag.

Hoe: De geshowde artikelen zijn niet online via een webshop functie te koop en wel te bekijken in Amersfoort of Utrecht. 

Ik heb deze keuze gemaakt omdat de meeste artikelen die ik verkoop niet nieuw zijn en je met je eigen handen kan voelen en met je eigen ogen kan zien wat je wilt gaan kopen. 

Verkoopcondities. 

Alle artikelen zijn 2e hands en al jaren in gebruik. Ik doe mijn best om zoveel mogelijk details te fotograferen. 

In de omschrijving van ieder artikel tref je telkens aan hoe de staat van het geheel is. Ga er van uit de dit een juiste en eerlijke omschrijving is. 

Ruilen van artikelen is niet mogelijk en je kan je aankoop pinnen. 

Betaling.

Afrekenen kan door middel van: contant, PIN, een bankoverschrijving, een Tikkie, een betaalverzoek via bijvoorbeeld marktplaats, via Paypal (+ 4%) of via een creditcard (+4%). 

Wat betreft de BTW.

Ik hanteert in vrijwel alle gevallen margeprijzen. Dat zijn prijzen die zijn bepaald volgens de margeregeling. De margeregeling is een belastingregeling die geldt voor gebruikte goederen zoals mijn 2e hands interieurartikelen. Er wordt alleen BTW belasting betaald over de marge tussen inkoop en verkoop. Het gebruik van de margeregeling wordt vermeld op de factuur. Alle prijzen zijn dus inclusief BTW maar er wordt geen BTW bedrag vermeld op de factuur.

Bezorging:  dat is in overleg mogelijk en kost 19 cent per kilometer  plus brandstof.. 

KVK Nr.: 62891596
BTW Nr.: NL001647397B47